Service

De Strippenkaart

Waarom?

 Als je website klaar is en online staat, krijg je te maken met onderhoud, updates en kleine wijzigingen. Bijvoorbeeld een andere menu structuur maken, een backup herstellen of je CMS bijwerken naar de meest recente versie van WordPress.

Met een strippenkaart koop je een vast aantal uren in, welke besteed kunnen worden aan service, updates en support. Elke strip komt overeen met één uur werk. Je belt of mailt kosteloos om de werkzaamheden af te stemmen.

Waarvoor?

WordPress versie updates
Plugins updaten
Inrichten van automatische backups
Beveiligingsuitbreidingen
Security fixes en backups herstellen

Kleine visuele wijzigingen in het design
Eenvoudige technische aanpassingen
Het plaatsen van content op website
Menu’s aanpassen
Meertaligheid configureren

Inrichten van Facebook of Twitter profiel
WordPress coaching, uitleg en advies
Website verhuizing (migratie)

Hoi! Bestel je voor het eerst?
Lees eerst de voorwaarden

*Uw bestelling via dit formulier geldt als bindend. Na verzending ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail en binnen enkele werkdagen de factuur. Heeft u eerst nog vragen, mail of bel mij.

How About Yes Strippenkaart
Voorwaarden

 1. Opdrachtgever kan telefonisch of per email de te verrichten werkzaamheden bespreken met How About Yes.
 2. How About Yes reageert binnen 2 werkdagen op een verzoek met een tijdsplanning, of vragen ter specificatie van de werkzaamheden.
 3. Tijdsplanning van werkzaamheden gaat in onderling overleg
 4. Afstemmen en specificeren van te verrichten werkzaamheden is kosteloos. Telefonisch advies of technische uitleg wordt wel van de strippenkaart afgeschreven.
 5. Werkzaamheden worden afgerond in blokken van 30 minuten. Ondergrens voor werkzaamheden is 30 minuten.
 6. De strippenkaart heeft een geldigheid van 3 jaar (36 maanden).
 7. Een strippenkaart van How About Yes is enkel inzetbaar voor bestaande websites. Voor nieuwe websites wordt een offerte opgesteld.
 8. Voor urgente werkzaamheden buiten kantooruren (ma-vr van 9.00 tot 18.00) wordt de geboekte tijd verhoogt met 50%.
 9. Indien werkzaamheden meer tijd vragen dan de beschikbare strippen op de kaart, wordt het reguliere uurtarief gehanteerd, of kan opdrachtgever een nieuwe strippenkaart aanschaffen.
 10. Wanneer de werkzaamheden meer dan 10% over de geschatte tijdsplanning heen gaan, overlegt How About Yes met opdrachtgever over vervolgstappen. Zo voorkomen we onverwachte kosten, tenzij anders afgesproken.
 11. Na voltooiing van besproken werkzaamheden ontvangt de opdrachtgever een uren specificatie, plus een overzicht van de resterende tijd op de strippenkaart.
 12. Opdrachtgever kan op elk moment besluiten de strippenkaart te annuleren. 75% van het openstaande bedrag wordt dan gecrediteerd.