Projects

Andere ja-zeggers

Traktor Library Manager

Je muziekbibliotheek sneller organiseren als DJ

2022

Javascript, Electron, Vue

Traktor werkt perfect tijdens het draaien, maar het organiseren van je collectie werkt stroef en ouderwets. Deze app maakt dit een stuk makkelijker. De app bewerkt het Traktor XML bestand en kan zelfs tijdens je optreden gebruikt worden om sneller muziek te vinden door quick filters. ...

sefrijn.nl

De Meditatietuin

Meditatiecentrum in Amsterdam

Bekijk website

2021

Ecommerce, Front End, Wordpress

De Meditatietuin is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en verbinding in Amsterdam. Het is omgeven door het groene Amstelpark. Ik bouwde een op maat gemaakte evenementen pagina incl. ticketshop met o.a. iDeal betalingen via Mollie.

demeditatietuin.nl

De Goede Werker

CMS implementatie met uniek Wordpress thema

Bekijk website

2020

Migration, Theme, Wordpress

De Goede Werker richt zich op coaching, intervisie, ethiek in organisaties en rolhelderheid. Ik gebruikte bestaande vormgeving icm nieuwe vormelementen uit drukwerk in een nieuw WordPress CMS, waar De Goede Werker zelf content kan aanpassen.

degoedewerker.nl

Van Berlo

Wordpress site met krachtige page builder

Bekijk website

2019

Front End, Gutenberg Blocks, Wordpress

VanBerlo is een product ontwerpbureau dat nationaal en internationaal opereert voor diverse klanten, zoals Damen, Dettol of Douwe Egberts. Om hun werk, visie, cultuur en inspiratie te weergeven bouwde ik een uitgebreide WordPress website met aangepaste Gutenberg page builder.

vanberloagency.com

Ruimte voor Helden

Huisstijl, nieuwsbrief en website

Bekijk website

2018

Ruimte voor Helden is een coachingsbureau voor het ontdekken, ontwikkelen en be-leven van het volle potentieel van mensen en samenwerkingsverbanden. Ze coachen overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Ik ontwierp en ontwikkelde een volledig nieuwe huisstijl en website.

ruimtevoorhelden.nl

Ramaya

Webshop voor sieraden en decoratie

Bekijk website

2018

Woocommerce, Wordpress, Ecommerce

Ramaya verkoopt prachtige sieraden, posters, kaarten en wanddecoraties die je herinneren aan kwaliteiten in jezelf. Ik ontwierp de webshop icm custom WooCommerce. De site is meertalig (FR, EN, NL) en heeft rijke SEO en content opties zodat Ramaya zelf alle producten kan aanpassen.

ramaya.nl

De Vreemde Vogel

Wordpress site met boekingssysteem

Bekijk website

2017

Bookings, Ecommerce, Wordpress

De Vreemde Vogel is een groene bijzondere plek in Vlaardingen. Je kan er een (groen) feest geven, of slapen in gekke grappige huisjes zoals een raket! Na ontwerp door Laik bouwde ik de nieuwe WordPress site incl. implementatie van een boekingssysteem.

devreemdevogel.nl

Wake Up

Boeddhisme en Mindfulness voor jong volwassenen

Bekijk website

2016

Netwerk van jonge mensen geïnspireerd door het boeddhisme, en Zen meester en vredesactivist Thich Nhat Hanh. Samen beoefenen ze minfdulness, om zo je eigen geluk, ruimte en rust te voeden en bij te dragen aan een gezondere liefdevolle maatschappij. Gemaakt met Hanneke en Walter.

wkup.nl

Contact

Laten we wat thee drinken en denken over nieuwe plannen en ideeën.
Zeg jij ook ja? Stuur me een bericht.