Portfolio

De Goede Werker

degoedewerker.nl

De Goede Werker richt zich op coaching, intervisie, ethiek in organisaties en rolhelderheid. Ze faciliteren dit door inzichtelijk te maken wat voor ‘werker’ iemand wil zijn, en wat ‘goed’ werken nou eigenlijk is.

De vorige website was niet gekoppeld aan een CMS, waardoor beheer van inhoud complex was. Ik gebruikte de bestaande vormgeving en integreerde nieuwe vormelementen uit drukwerk in een nieuw WordPress thema, waar De Goede Werker zelf alle content kan aanpassen.

2020
Wordpress Theme

Ruimte voor Helden

www.ruimtevoorhelden.nl

Ruimte voor Helden is een coachingsbureau voor het ontdekken, ontwikkelen en be-leven van het volle potentieel van mensen en samenwerkingsverbanden. Ze coachen overheidsinstanties, bedrijven en particulieren.

Ik ontwierp en ontwikkelde een volledig nieuwe huisstijl en website.

2018
Design & Code

VanBerlo is een product ontwerpbureau dat nationaal en internationaal opereert voor diverse klanten, zoals Damen, Dettol of Douwe Egberts. Om hun werk, visie, cultuur en inspiratie te weergeven bouwde ik een uitgebreide WordPress website. Op basis van de nieuwe Gutenberg editor kan VanBerlo zelf alle content eenvoudig bijwerken en aanpassen.

2019
Custom Theme

Ramaya

www.ramaya.nl

Ramaya verkoopt prachtige sieraden, posters, kaarten en wanddecoraties. De vormen zijn zo ontworpen dat ze je herinneren aan bepaalde kwaliteiten in jezelf.

Voor Ramaya ontwierp en bouwde ik de nieuwe webshop, gebruik makend van WooCommerce. De site is meertalig in Frans, Engels en Nederlands en heeft uitgebreide functionaliteiten die ervoor zorgen dat Ramaya zelf alles kan beheren.

2018
Design & Code

Infestos

www.infestos.com

Infestos is een duurzame investeringsmaatschappij. Naast participaties in bedrijven zetten ze zich in voor het duurzaam renoveren van monumentaal vastgoed en via de Infestos Foundation zetten zij zich in voor het duurzaam verbeteren van leefomstandigheden.

Laik ontwierp de site en ik bouwde hem in WordPress. Een custom template, op de pixel nauwkeurig, zoals die ontworpen was voor Infestos.

“Ik wist soms even niet meer of ik nou naar mijn design keek of naar de site”

Remco, Ontwerper van Laik

2017
Wordpress Theme

De Vreemde Vogel

www.devreemdevogel.nl

De Vreemde Vogel is een groene bijzondere plek in Vlaardingen. Lekker eten, drinken en genieten van de vogeltjes. Je kan er een (groen) feest geven, of slapen in gekke grappige huisjes. Een brandweerwagen, een levensgroot vogelhuis of zelfs een heuse raket!

Samen met de ontwerpers van Laik bouwde ik de nieuwe WordPress site, incl. implementatie van een nieuw boekingssysteem.

2017
Wordpress Theme

Metabolic

www.metabolic.nl

Metabolic is een advies bureau en actie laboratorium voor innovatieve voedsel systemen, steden en industriën. Ze werken naar een sociaal rechtvaardige en ecologisch regeneratieve globale economie.
Samen met de ontwerper van Metabolic bouwde ik een uitgebreid specifiek WordPress website, met vele functionaliteiten zoals een portfolio sectie, sliders, PDF readers en animaties.

2015
Wordpress Theme

Wake Up NL

www.wkup.nl

Wake Up is een netwerk van jonge mensen, geïnspireerd door het boeddhisme en Zen meester en vredesactivist Thich Nhat Hanh. Ze komen samen om minfdulness te beoefenen, om zo je eigen geluk, ruimte en rust te voeden en bij te dragen aan een gezondere liefdevolle maatschappij.

Samen met het Wake Up team, Hanneke van Studio Vensterbank en Walter bouwden we een nieuwe WordPress website.

2016
Design & Development
Wordpress Theme

The Monkies

www.themonkies.nl

The Monkies is een community van spirituele ondernemers en creatieve wereldverbeteraars. Als collectief proberen we onze dromen te realiseren, one breath at a time. Onze visie heeft drie peilers: Onthaasting, De Aarde en Verbinding.

Ik ontwierp en bouwde de nieuwe website, en creëer ook regelmatig content: Mooie foto’s of speelse teksten die passen bij het collectief.

2017
Design, Development, Content