Design

Website ontwerp
Concept design

Website ontwerp

Elegante, simpele, harmonieuze ontwerpen. Ik zoek naar mooie typografie, zorgvuldig gekozen kleuren, heldere en betekenisvolle beeldtaal, creatieve foto’s en exacte uitlijning. Ik speel met alle elementen totdat we allebei JA zeggen.

De websites die ik maak zijn responsive. Dat betekent dat ze ook werken op smartphones, tablets en laptops. Al je bezoekers kunnen op diverse manieren je website bekijken.

Interactie

Of je nou begint met een vaag idea of een heldere visie, ik help je met het omzetten van een concept naar een volledig werkende website.

Ik maak conceptuele schetsen, interactieve prototypes en tastbare persona’s. Mijn ervaring als Industrieel Ontwerper en Interaction Designer gebruik ik voor het optimaliseren van interacties met een Human Centered Design benadering. We stellen samen de vraag: ‘Wat wil de gebruiker?’

Fotografie

Beelden zijn onmisbaar voor een goeie website. Soms voldoet stockfotografie of heb je zelf al foto’s, maar er zijn ook situaties waar een nieuwe website samen gaat met nieuwe foto’s. Ik werk samen met professionele fotografen zodat de beelden passen bij jouw website.