Code

Frontend + Javascript + Wordpress Themes

Javascript Frameworks & Headless CMS

Klaar voor de toekomst

Als developer richt ik me op snelheid, structuur en stabiliteit. Door gebruik te maken van Static Site Generation in combinatie met Headless CMS en API's ontstaan razendsnelle sites. Ze scoren beter in zoekmachines, vergen weinig tot geen onderhoud, zijn moeilijk of niet te hacken en blijven gebruiksvriendelijk voor de klant.

Voor content beheer werk ik vaak met Storyblok (SaaS) of Strapi (Open Source en zelf hosten).

Deze site die je nu bekijkt is gebouwd met Nuxt.js en Tailwind CSS als frontend, in combinatie met Storyblok als backend.

Hieronder een greep uit de tools die ik gebruik:

Wordpress

Als je project vraagt om Wordpress is dat mogelijk. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van unieke Wordpress thema's: Specifiek voor de klant ontworpen en geprogrammeerd.

WordPress is één van de grootste Open Source Content Management Systemen ter wereld. Het zorgt ervoor dat je zelf teksten, afbeeldingen of sliders kan aanpassen, zonder dat je hoeft te kunnen programmeren en biedt tal van uitbreidingen en plugins.

Ik bouw unieke WordPress themes. Nu denk je misschien: Er zijn toch miljoenen bestaande themes? Op het eerste gezicht lijken ze mooi, maar zodra je dingen wil aanpassen loop je (klant of programmeur) tegen allerlei problemen of beperkingen aan. Een bestaande theme beperkt je vrijheid. Het grote voordeel van een eigen template is dat hij perfect aansluit op jouw design, visie en behoeften.

Contact

Laten we wat thee drinken en denken over nieuwe plannen en ideeën.
Zeg jij ook ja? Stuur me een bericht.