Portfolio

Metabolic

www.metabolic.nl

Metabolic is een advies bureau en actie laboratorium voor innovatieve voedsel systemen, steden en industriën. Ze werken naar een sociaal rechtvaardige en ecologisch regeneratieve globale economie.
Samen met de ontwerper van Metabolic bouwde ik een uitgebreid specifiek WordPress website, met vele functionaliteiten zoals een portfolio sectie, sliders, PDF readers en animaties.

2015
Wordpress Theme

Wake Up NL

www.wkup.nl

Wake Up is een netwerk van jonge mensen, geïnspireerd door het boeddhisme en Zen meester en vredesactivist Thich Nhat Hanh. Ze komen samen om minfdulness te beoefenen, om zo je eigen geluk, ruimte en rust te voeden en bij te dragen aan een gezondere liefdevolle maatschappij.

Samen met het Wake Up team, Hanneke van Studio Vensterbank en Walter bouwden we een nieuwe WordPress website.

2016
Design & Development
Wordpress Theme

The Monkies

www.themonkies.nl

The Monkies is een community van spirituele ondernemers en creatieve wereldverbeteraars. Als collectief proberen we onze dromen te realiseren, one breath at a time. Onze visie heeft drie peilers: Onthaasting, De Aarde en Verbinding.

Ik ontwierp en bouwde de nieuwe website, en creëer ook regelmatig content: Mooie foto’s of speelse teksten die passen bij het collectief.

2017
Design, Development, Content

Infestos

www.infestos.com

Infestos is een duurzame investeringsmaatschappij. Naast participaties in bedrijven zetten ze zich in voor het duurzaam renoveren van monumentaal vastgoed en via de Infestos Foundation zetten zij zich in voor het duurzaam verbeteren van leefomstandigheden.

Laik ontwierp de site en ik bouwde hem in WordPress. Een custom template, op de pixel nauwkeurig, zoals die ontworpen was voor Infestos.

“Ik wist soms even niet meer of ik nou naar mijn design keek of naar de site”

Remco, Ontwerper van Laik

2017
Wordpress Theme

De Vreemde Vogel

www.devreemdevogel.nl

De Vreemde Vogel is een groene bijzondere plek in Vlaardingen. Lekker eten, drinken en genieten van de vogeltjes. Je kan er een (groen) feest geven, of slapen in gekke grappige huisjes. Een brandweerwagen, een levensgroot vogelhuis of zelfs een heuse raket!

Samen met de ontwerpers van Laik bouwde ik de nieuwe WordPress site, incl. implementatie van een nieuw boekingssysteem.

2017
Wordpress Theme

aPulso

www.apulso.nl

aPulso is een kleine organisatie die probeert vrouwen op het eiland Ometepe in Nicaragua in hun kracht te zetten. Ze proberen ondernemerschap te stimuleren met Community Based Tourism, door vrouwen te onderwijzen en te coachen tijdens projecten. Ze worden zo onafhankelijk en zijn nu in staat hun eigen inkomen te genereren.

In een zeer korte tijd ontwierp en bouwde ik een hele simpele website en gaf ik een WordPress training. aPulso kon hiermee weer verder groeien.

2013
Donation based work